×

Incergo

Energetska tvrtka u trgovini prirodnim plinom, naftnim derivatima i električnom energijom u Europskoj uniji , Aziji i Africi

Newsletter

Subscribe to Our Newsletter:

O nama

section-cabe089

INCERGO je tvrtka osnovana 20.08.2012.godine. Prošle godine tvrtka je proslavila jubilej od 10 godina poslovanja na tržištu Hrvatske. Period od osnivanja tvrtke nije bio nimalo jednostavan, već vrlo zahtjevan i dinamičan glede strateških i geopolitičkih preslagivanja na tržištima energenata pa do pandemije što je sve zajedno doprinjelo poslovnim potresima na tržištima energenata i promjenama vlasničkih udjela u  tržišnim liderima i propasti malih, srednjih i velikih tvrtki.

Osnivači tvrtke ulagali su i ulažu velike napore u ostvarenje ciljeva tvrtke na zadovoljstvo kupaca, partnera i dobavljača. Shodno tome, definirali smo našu misiju i viziju koja nam pomaže u postizanju naših strateških ciljeva.

section-1d48c0b
bg-image

Incergo d.o.o.

Energetska tvrtka u trgovini prirodnim plinom, naftnim derivatima i električnom energijom u Europskoj uniji , Aziji i Africi

01.

Misija

Sudjelovanje u izradi projekata koji će podići udio obnovljivih izvora energije na području Republike Hrvatske

02.

Vizija

Povezivanje INCERGO-a sa strateškim partnerima sklapajući ugovore o zajedničkim ulaganjima na raznim područjima.

03.

Strategija

Razvoj kvalitetnih i cjenovno prihvatljivih modela opskrbe energenata

section-97c167b

Misija

Mi smo tvrtka čiji vlasnici, partneri i zaposlenici posjeduju iskustvo u:

 • Energetici - projektiranju, revidiranju projekata, inženjeringu, financiranju, izgradnji toplana, kogeneracija, trigeneracija, termoelektrana, hidroelektrana, solarnih elektrana, dalekovoda, RTP i TP stanica.
 • Trgovini, opskrbi i optimizaciji potrošnje prirodnog plina i električne energije.
 • Trgovini naftnim derivatima.

Cilj nam je unaprijediti kulturu življenja u ekološki i energetski održivom svijetu, uz povećanje svijesti o prednostima korištenja prirodnog plina i električne energije kao pokretačkih energenata.
Misija nam je sudjelovanje u izradi projekata koji će podići udio obnovljivih izvora energije na području Republike Hrvatske te uz primjenu EU propisa i EU fondova iskoristiti potencijale kojima raspolaže RH svojim geografskim položajem – brojem sunčanih dana i raspoloživom energijom vjetra.

 

Naše usluge

Vizija

INCERGO je energetska tvrtka koja djeluje na području trgovine i opskrbe prirodnim plinom, trgovine naftnim derivatima i trgovine električne energije. Tvrtka zajedno sa svojim vanjskim partnerima sudjeluje u izradi projekata obnovljivih izvora energije. Naša cilj je postati utjecajna energetska tvrtka u trgovini prirodnim plinom, naftnim derivatima i električnom energijom u Europskoj uniji , Aziji i Africi. S druge strane, našim kupcima želimo ponuditi najbolju kvalitetu i slobodan izbor partnera na energetskom polju uz tržišno prihvatljive cijene. Vizija tvrtke je povezivanje INCERGO-a sa strateškim partnerima sklapajući ugovore o zajedničkim ulaganjima na raznim područjima.

Strateški ciljevi

Da bismo uspješno ostvarili našu misiju i viziju, definirali smo strateške ciljeve kojih se predano držimo i povezujemo se s partnerima:

 • Financiranje trgovačkih aktivnosti ( nabava i prodaja energenata )
 • Zajednička ulaganja u kapitalne projekte
  • kupovina udjela u rafinerijama
  • projektiranje i izgradnja energetskih stanica ( vjetroelektrane i sunčane elektrane),
  • zakup ili kupnja udjela u tvrtkama koje drže pretovarne tankove za naftne derivate i UNP (ukapljeni prirodni plin)
 • Kvaliteta usluge u svakom pogledu
 • Povjerenje i zadovoljstvo kupaca kao konačni cilj i najbolji generator novih poslovnih prilika
 • Ekologija, energetska učinkovitost i ekonomičnost kao visokopozicioniran faktor
 • Dugoročna partnerstva s finacijskim institucijama, proizvođačima energenata i kupcima energenata

 

Strategija kompanije

Razvoj kvalitetnih i cjenovno prihvatljivih modela opskrbe energenata strateška su orijentacija naše tvrtke uz maksimalno uvažavanje želja naših kupaca. Želimo se pozicionirati kao uspješna tvrtka u Europskoj uniji, zemljama Zaljeva, Azije i Afrike.

Uz ciljanu kvalitetu, stvaramo sliku poželjnog partnera za rješavanje energetskog pitanja, a svojom kreativnošću i individualnim pristupom doprinosimo kvaliteti svakog poslovnog odnosa koji gradimo. U svrhu uspješnog tržišnog nadmetanja, INCERGO nastoji prepoznati potrebe kupaca i biti poželjan partner u realizaciji energetskih pitanja.

Uvijek nastojimo komunicirati drukčije od drugih; želeći u potpunosti ispuniti sva očekivanja naših dobavljača, partnera i kupaca.

Energetska tvrtka u trgovini prirodnim plinom, naftnim derivatima i električnom energijom u Europskoj uniji , Aziji i Africi

 • Tel.: +385 1 5800 123
  Fax: +385 1 38 63 080

 • info@incergo.hr

 • Hruševečka ulica 6
  Zagreb, Croatia

 • Pon-Pet: 8am - 6pm